Të famshmit që dikur banonin bashkë (FOTO)

A e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë do të ishin të famshmit si shokë të dhomës – apo siç njihen ndryshe, cimerë? Natyrisht, nuk do ta keni rastin për të zbuluar një gjë të tillë – së paku jo tani – pasi që ata janë bërë të famshëm. Mirëpo, jo gjithherë ata kanë gëzuar një status të tillë shoqëror.

ShowBiz

05/05/2015 16:00

Në fakt, këta të famshëm dikur janë kënaqur duke e ndarë hapësirën banuese me njerëz të tjerë. Është interesant fakti se disa prej tyre kanë banuar me njerëz që më vonë po ashtu janë bërë të famshëm. transmeton ngjyra.com

Po të shohim në vijim se cilët prej tyre kanë pasur rastin të ndajnë hapësirën banuese – pra, të banonin në një apartament, dhomë konvikti , apo dhe shtëpi të përbashkët me të famshmit të tjerë. lajmi.net

25 – Jonah Hill dhe Justin Long

cimeret25

24 – Stanley Tucci dhe Ving Rhames

cimeret24

23 – Chace Crawford dhe Ed Westwick

cimeret23

22 – Connie Britton dhe Lauren Graham

cimeret22

21 – Parker Posey dhe Sherry Stringfield

cimeret21

20 – Ali Larter dhe Amy Smart

cimeret20

19 – Holly Hunter dhe Frances McDormand

cimeret19

18 – Reggie Wayne dhe Ed Reed

cimeret18

17 – Mel Gibson dhe Geoffrey Rush

cimeret17

16 – Dustin Hoffman dhe Robert Duvall

cimeret16

15 – Jude Law dhe Ewan McGregor

cimeret15

14 – Conan O’Brien dhe Jeff Garlin

cimeret14

13 – Judd Apatow dhe Adam Sandler

cimeret13

12 – John Cusack dhe Jeremy Piven

cimeret12

11 – Kiefer Sutherland dhe Robert Downey Jr.

cimeret11

10 – Owen Wilson dhe Wes Anderson

cimeret10

9 – Jax Taylor dhe Channing Tatum

cimeret9

8 – Lindsay Lohan dhe Raven Symone

cimeret8

7 – Dustin Hoffman dhe Gene Hackman

cimeret7

6 – Kara DioGuardi dhe Paula Abdul

cimeret6

5 – Michael Douglas dhe Danny DeVito

cimeret5

4 – Tommy Lee Jones dhe Al Gore

cimeret4

3 – Matt Damon dhe Ben Affleck

cimeret3

2 – Marilyn Monroe dhe Shelley Winters

cimeret2

1 – Robin Williams dhe Christopher Reeve

cimeret1