Ta ndihmojmë Semra Bugarin që vuan nga leokemia

Semra Bugari është vajza 11 vjeçare e cila është diagnostifikuar me sëmundjen e leokemisë dhe ka nevojë për shërim jashtë vendit.

Lajme

15/08/2015 18:46

Lutën gjithë njerëzit e vullnetit të mirë që përmes numrit të xhirollogarisë 2019000060518010 në bakën TEB të grumbullojnë mjete që do të shfrytëzohen për shërimin e saj.

Kjo xhirollogari është e të atit të Semrës të cilin mund ta kontaktoni edhe në numrin e telefonit 044 697 099.

Ta ndihmojmë Semrën që asaj të mos i ndalet buzëqeshja.

Semra Bugari