Suksesi flet për to: Dy gratë nga Prishtina tregojnë dyqanin me rroba unike, njëra rrëfen sa “e përpiktë” është si nënë

Gazetarja e lajmi.net, Rinë Haziri, ka bërë një storie për dy gra në qytetitin e Prishtinës, të cilat udhëheqin një dyqan luksoz. Dyqani në fjalë është “VA Luxury” që gjendet në qendrën e Prishtinës. Në këtë dyqan produktet janë luksoze dhe e mira e këtyre rrobave është se janë të dizajnuara dhe të qepura nga…

Fun

16/02/2024 19:25

Gazetarja e lajmi.net, Rinë Haziri, ka bërë një storie për dy gra në qytetitin e Prishtinës, të cilat udhëheqin një dyqan luksoz.

Dyqani në fjalë është “VA Luxury” që gjendet në qendrën e Prishtinës. Në këtë dyqan produktet janë luksoze dhe e mira e këtyre rrobave është se janë të dizajnuara dhe të qepura nga vetë këto gra.

Pronarja e këtij dyqani rrëfen se si është paragjykuar për shkak të pamjes së saj, dhe ka thënë se çështja e veshjes është çështje e imja dhe ka mare komente negative shkaku i pamjes së saj. Ajo tha se komentet më negative që ka marrë janë nga gratë në përgjithësi se sa meshkujt.

Suksesi i tyre shihet me dizajnë unike që kanë bërë këto gra, dhe thanë se nuk do të ndalemi kurrë.

Pronarja tutje tregon se është nënë dhe është edhe e martuar.

Më poshtë e keni storien e plotë. /Lajmi.net/