Sot heshtje zgjedhore në Drenas

Pas pesë ditë fushatë, e cila është zhvilluar kryesisht “në oda”, në këto çaste ka filluar heshtja zgjedhore për kryetar të Drenasit, ku në balotazh garojnë 2 kandidatë, nga PDK dhe Nisma.

Lajme

17/12/2016 09:17

Sipas ligjeve të Republikës së Kosovës, heshtja zgjedhore fillon një ditë para mbajtjes së zgjedhjeve dhe heshtja hynë në fuqi në ora 24:00. Në heshtjen zgjedhore ndalohet çdo organizim apo thirrje publike për cilin do kandidat që garon në zgjedhje, po ashtu janë të ndaluara edhe të gjitha llojet e marketingut.

Në garë për kryetar të Drenasit kanë mbetur Ramiz Lladrovci nga PDK dhe Isa Xhemajli nga Nisma, ku më 18 dhjetor, qytetarët e Drenasit do të zgjedhin për kryetar njërin nga kandidatët.