Si t’i thani rrobat më shpejt në dimër? Ky truk do t’ju shpëtojë

Fun

24/01/2022 08:46

Nëse ka diçka që nuk na pëlqen gjatë dimrit, është afati kohor i tharjes së rrobave.

Rrobat që mund të thahen brenda ditës në verë, ndonjëherë edhe për disa orë, thahen për ditë të tëra në dimër. Megjithatë, një përdoruese TikToku ka ndarë një truk të thjeshtë që thjeshton këtë problem.

Ajo ka postuar një video në profilin e saj, në të cilën ka treguar se çfarë po bën.

“Të gjithë urrejnë të presin që rrobat e tyre të thahen në tel. A kam të drejtë? Ja një truk i vogël për t’i bërë ato rroba të thahen më shpejt. Vendosni rrobat pranë kaldajeve dhe mbulojini me një çarçaf”, thotë ajo në video.