Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

Si të qëndroni produktiv gjatë punës nga shtëpia?

12:24 | 7 Prill 2020

Cila është mënyra më e mirë për të maksimizuar produktivitetin?

Një nga pengesat më të mëdha për të punuar nga shtëpia, duke lëvizur ngadalë nga shtrati para se të filloni mund të jetë gjithashtu sfida juaj më e madhe, thotë Eyre-White, transmeton lajmi.net.

Vendosni veten në mënyrën e duhur, vishuni dhe lani dhëmbët në fillim të ditës para se të uleni me pizhame për tetë orë.

Në zyrë, dita juaj është e ndarë nga gjithçka, nga takimet deri te bisedat e ndryshme, pushimet e drekës dhe madje edhe pushimet në tualet, por kur të jeni ulur në shtëpi më vete pa asnjë ndërveprim fytyrë-për-fytyrë të planifikuar mund të jetë e thjeshtë për të punuar.

Mund të jetë e vështirë të shkëputeni nga llaptopi nëse shqetësoheni se njerëzit mund të mendojnë se po pushoni, por kjo nuk do të thotë që nuk duhet të bëni pushime.

“Vetëm për shkak se ndiheni të qetë në shtëpi, nuk do të thotë se nuk keni nevojë për pushim të duhur”, thotë Eyre-White.

Të qenit në një zyrë na jep një numër të kufizuar mënyrash për t’u shpërqendruar, por kur filloni të punoni në një mjedis të ri mund të jetë e lehtë ta lejoni veten të shpërqendrohet. /Lajmi.net/