Të Infektuar: 9274

Të Shëruar: 5190

Të Vdekur: 296

Si të bëni një ekskavator hidraulik me telekomandë

12:38 | 4 Nentor 2017

Një eskavator me kabllo përdor vinça dhe litarë çeliku për të kryer lëvizjet.

Ata janë përparim i natyrshëm nga lopatat me avull dhe shpesh quhen lopata të fuqisë.

Të gjitha lëvizjet dhe funksionet e një ekskavatori hidraulik realizohen nëpërmjet përdorimit të lëngjeve hidraulike, me cilindra hidraulikë dhe motorë hidraulikë, shkruan siamagazin, transmeton lajmi.net

Për shkak të aktivizimit linear të cilindrave hidraulikë, mënyra e tyre e funksionimit është krejtësisht e ndryshme nga ekskavatorët me kabllo.  Është modeli i vogël i punës së ekskavatorit me ndihmën e shiringave.

Shikoni videon dhe mësoni se si të bëni një ekskavator hidraulik  duke përdorur fletë druri, shiringa dhe motor 12 V DC, në kushte shtëpie, e cila mund të lëvizë edhe falë robotikës themelore dhe pajisjes me telekomandë. /Lajmi.net/