Të Infektuar: 9274

Të Shëruar: 5190

Të Vdekur: 296

Si të bëni gjenerator nga energjia hidroelektrike (Video)

13:34 | 30 Shtator 2017

Ky është gjeneratori më i vogël i ndërtuar nga energjia hidroelektrike.

Është i ndërtuar nga pompa e ujit të akuariumit të thyer, cd dhe lugë, transmeton lajmi.net

Është gjeneratori funksional më i lirë i ndërtuar  ndonjëherë, të cilin padyshim mund ta bëni edhe në shtëpi.

Shikoni videon më poshtë për të mësuar se si ta ndërtoni atë. /Lajmi.net/