Shtëpia magjike e Krishtlindjeve

Yje, Babadimra, një shkrim gjigant që ua uron Krishtlindjen të gjithëve. Kjo është shtëpia ‘Christmashouse’ e familjes Vogt, e fotografuar më 30 nëntor në Buecken, afër Nienburg, në Gjermani. Ajo është zgjedhur shtëpia më e stolisur dhe zbukuruar në Gjermani. Pronari ishtëpisë, Rolf Vogt ka ndezur më shumë se 450,000 drita, ndërsa për ta dekoruar…

Lifestyle

10/12/2013 13:00

Yje, Babadimra, një shkrim gjigant që ua uron Krishtlindjen të gjithëve. Kjo është shtëpia ‘Christmashouse’ e familjes Vogt, e fotografuar më 30 nëntor në Buecken, afër Nienburg, në Gjermani.

Ajo është zgjedhur shtëpia më e stolisur dhe zbukuruar në Gjermani. Pronari ishtëpisë, Rolf Vogt ka ndezur më shumë se 450,000 drita, ndërsa për ta dekoruar shtëpinë e tij ka investuar afro 60 mijë euro. Vërtetë një kryevepër!