“Shpresa e fundit” – Kjo është shtatorja e Kurtit që mërgimtari nga Llapi e vendosi në oborrin e tij

Një mërgimtar ka vendosur që në shtëpinë e tij, në fshatin Peran, të komunës së Podujevës, ta ndërtojë një shtatore të kryeministrit aktual, Albin Kurti. Ai gjatë kësaj ceremonie mbajti një fjalim të shkurtër dhe thuri lavde për kryeministrin Kurti. Gjithashtu në video shihet se mërgimtari bënë edhe jetë të luksit, ku shihen markat e…

Fun

14/02/2024 14:42

Një mërgimtar ka vendosur që në shtëpinë e tij, në fshatin Peran, të komunës së Podujevës, ta ndërtojë një shtatore të kryeministrit aktual, Albin Kurti.

Ai gjatë kësaj ceremonie mbajti një fjalim të shkurtër dhe thuri lavde për kryeministrin Kurti.

Gjithashtu në video shihet se mërgimtari bënë edhe jetë të luksit, ku shihen markat e fundit të makinave luksoze.

Më poshtë e keni videon e plotë.