Shihni çfarë bën zëvendësi kur Trump lëviz shishen e ujit

20:52 | 8 Qershor 2018

Si zëvendës/President i Shteteve të Bashkuara, Mike Pence duket se është përgjegjës jo vetëm për mbrojtjen e Amerikës, por edhe në disponim të shefit të tij.

Kjo është arsyeja mbase pse shpesh do ta gjeni atë duke imituar fjalët dhe veprimet e pashpjegueshme të presidentit.

Pardje, për shembull, Pence vendosi të linte shishen e ujit në dysheme – menjëherë pasi shefi i tij bëri të njëjtën gjë.

Pence dhe Trump ishin në selinë e FEMA të mërkurën duke u përgatitur për sezonin e ardhshëm të stuhive.