Shaqiri: Jam i gatshëm për të startuar me Stoken

Transferimi i ri i Stoke Cityt, Xherdan Shaqiri ka thënë se ai është i gatshëm që të luaj nga minuta e parë me skuadrën e tij.

Sport

13/08/2015 17:25

Shaqiri ka thënë se ai është i gatshëm që të luajë nga minuta e parë me skuadrën e tij të re, Stoke Cityn.

“Ka qenë çdo herë një ëndërr e madhe për mua që të luaj në Premier Ligë, dhe unë menzi pres të shkoj në fushë për të bërë atë që dashuroj ta bëj”.

“Jam shumë i lumtur që jam këtu, dhe menzi pres që të luaj. Unë jam i gatshëm për lojë”, tha Shaqiri.