Seancë me bioenergji te Andin Randobrava: Gazetarja e provon, ngazëllehet nga ajo që përjeton

Andin Randobrava është ekspert i bionergjisë trupore në vend. Gazetarja e lajmi.net ka shkuar në lokalin dhe ka provuar një gjë të tillë, shkruan lajmi.net. Sipas gazetarës ndjenjat janë mjaftë interesante kur provon bioenergjinë. Randobrava jep shumë detaje rreth kësaj metode./Lajmi.net\

Fun

12/11/2023 19:09

Andin Randobrava është ekspert i bionergjisë trupore në vend.

Gazetarja e lajmi.net ka shkuar në lokalin dhe ka provuar një gjë të tillë, shkruan lajmi.net.

Sipas gazetarës ndjenjat janë mjaftë interesante kur provon bioenergjinë.

Randobrava jep shumë detaje rreth kësaj metode./Lajmi.net\