Së paku 12 viktima nga sulmi në SHBA

Gjatë një sulmi mbi një Zyre të Marinës Amerikane në Washington D.C., jo larg Kongresit dhe Shtëpisë së Bardhë, kanë mbetur të vrarë më shumë se 12 persona, duke përfshirë edhe njërin nga sulmuesit. Dyshohet se dy sulmues tjerë janë në arrati. (Video: CNN)