Scotty T nuk mund t’i largojë duart nga Megan McKenna (Foto)

Romanca në mes të Scotty T dhe Megan McKenna ka filluar në shtypin e “Big Brother”.

ShowBiz

25/01/2016 23:26

Shikuesit e “Big Brother”, fal këtyre të dyve kanë mjaftueshëm skena që të shohin, sidomos gjatë natës së të enjtes kur ata flasin për gjëra të nxehta dhe bëjnë gjëra të nxehta.

Ylli i “Geordie Shore”, për as një moment nuk po mundet që të i largojë duart nga e dashura e tij, Megan McKenna duke e prekur atë, puthur dhe pastaj duke e dërguar në shtrat.

Çifti janë të pandashëm, por nuk dihet se a do të vazhdojë romanca e tyre edhe pasi që të përfundojë edicioni i “Big Brother”, ose të largohet ndonjëri prej tyre.