Sabri Fejzullahu i kritikoi kolegët e tij dhe pati një mesazh për ta nga ‘Mirage’ 

‘Mirage’ këtë sezon solli intervista të shumta ekskluzive, ku njëra ndër to ishte me artistin Sabri Fejzullahu. Ai i ka rezistuar skenës me projekte muzikore që një kohë të gjatë, shkruan lajmi.net Këngët e tij janë shndërruar në hite e këndohen shumë nga shqiptarët. Për “Mirage”, Sabriu foli rreth aspektit profesional ku i kritikoi artistët…

ShowBiz

29/07/2022 19:33

‘Mirage’ këtë sezon solli intervista të shumta ekskluzive, ku njëra ndër to ishte me artistin Sabri Fejzullahu.

Ai i ka rezistuar skenës me projekte muzikore që një kohë të gjatë, shkruan lajmi.net

Këngët e tij janë shndërruar në hite e këndohen shumë nga shqiptarët.

Për “Mirage”, Sabriu foli rreth aspektit profesional ku i kritikoi artistët e rinj, duke dhënë edhe një këshill për ta. /Lajmi.net/ 

Video:

YouTube player