Rrobat i hodhën bashkë, Edona dhe Miss Rose nuk e pranojnë fajin

Edona dhe Miss Rose u bënë protagoniste të natës së mbrëmshme në Big Brother Vip Kosova. Si dënim për Ganiun i cili vendosi qepë në shtratet e banorëve, ato të dyja ia hodhën rrobat në xhakuzi. Në mëngjes kur Ganiu dhe banorët e tjerë i panë rrobat e tyre në ujë u acaruan shumë por…

ShowBiz

06/12/2023 14:38

Edona dhe Miss Rose u bënë protagoniste të natës së mbrëmshme në Big Brother Vip Kosova.

Si dënim për Ganiun i cili vendosi qepë në shtratet e banorëve, ato të dyja ia hodhën rrobat në xhakuzi.

Në mëngjes kur Ganiu dhe banorët e tjerë i panë rrobat e tyre në ujë u acaruan shumë por debatoi kaloi diku tjetër.

Edona dhe Miss Rose, dy banoret të cilat e realizuan këtë filluan të diskutojnë me njëra tjetrën.

Miss Rose ka thënë se është penduar ndërsa Edona nuk e pranonte fajin. /Lajmi.net/

YouTube player