Të Infektuar: 103.480

Të Shëruar: 90.328

Të Vdekur: 2.118

Rinumërohen 434 nga 552 vendvotime, sot pritet përmbyllja

8:39 | 27 Shkurt 2021

Sot pritet të përmbyllet rinumërimi i 552 vendvotimeve.

Deri më tani janë rinumëruar 434 vendvotime nga 552 sa është numri i përgjithshëm i tyre.

Kanë mbetur edhe 118 vendvotime që të rinumërohen dhe besojmë se deri në mesnatë do të rinumërohen të gjitha.

Lajmi bëhet i ditur nga Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, i cili shtoi se si zakonisht pasdite do të informojë lidhur me progresin e punës në QNR. /Lajmi.net/