Të Infektuar: 1083

Të Shëruar: 843

Të Vdekur: 30

Rezultatet e testeve të higjienës: Të prekësh bankomatin, si të përdorësh WC publike

8:30 | 26 Prill 2019

A mendoni ndonjëherë t’i lani duart pasi të përdorni bankomatin?

Në një kohë kur të gjithë ju ruhen banjove publike, kërcënimi vjen nga aty ku nuk shkon mendja, transmeton lajmi.net.

E kishit menduar ndonjëherë që bankomati është një hapësirë e shkëlqyer bakteresh?

Testet e higjienës, të kryera në Mbretërinë e Bashkuar, kanë konstatuar se bankomati është po aq i ndotur sa banjot publike.

Specialistët morën mostra nga tastiera e tyre dhe nga tualetet publike. Prania e baktereve ishte thuajse e njëjtë. /Lajmi.net/