Rama: Taksa është obstruktive, por Kosova s’fitoi asgjë nga konstruktiviteti i saj

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka thënë se komisioneri Johannes Hahn ka të drejtë që taksa 100% mbi produktet e Serbisë dhe Bosnje-Hercegovinës është obstruktive.

Lajme

03/12/2018 21:52

Rama përmes një statusi në rrjetin social “Twitter” tha se me këtë veprim sipas tij Kosova nuk ka fituar asgjë deri tani, me qasjen e saj konstruktive.

“Komisioneri Hahn ka të drejtë! Taksa 100% mbi produktet e Serbisë&Bosnje-Hercegovinës është obstruktive, po çfarë ka fituar deri më tash Kosova me qasjen e saj konstruktive? Hiç % të asaj që ka merituar! E pra, ajo nuk është një taksë që duhet gjykuar, po një klithmë që duhet dëgjuar”, shkruan Rama.