Qeni mahnitë të gjithë me kërcimin e tij nga shkëmbi në ujë (Video)

Këtij qeni si duket nuk i pëlqen të rrijë dhe të shikojë të tjerët teksa e shijojnë ujin e freskët.

Fun

10/08/2015 15:08

Ai pasi shikoi kërcime të ndryshme nga njerëz të shumtë nga një shkëmb në Malta, qeni vendosi të mos ishte më vetëm një spektator por të bëhej një pjesëmarrës si gjithë të tjerët, transmeton Arbresh.info.

Qeni vendosi të hidhej në ujë menjëherë pas një personi dhe duket se mori vëmendjen e të gjithëve pasi që të gjithë filluan të qeshin me kërcimin e tij fantastik.