Programi qeverisës gati, i dërgohet Kuvendit të Kosovës për njoftim

Kryeministri Isa Mustafa thotë se Qeveria e ka aprovuar programin javën e kaluar, ndërkaq gjatë kësaj jave, pasi të jetë përgatitur teknikisht, do t’i përcillet Kuvendit të Republikës së Kosovës për njoftim.

Lajme

04/03/2015 18:15

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar që së bashku me Programin Qeverisës është përgatitur edhe Plani i implementimit.

Lexojeni postimin e plotë të kryeministrit:

Sot kisha një takim shumë të dobishëm me Odën Gjermane-Kosovare të Biznesit, në të cilën trajtuam Programin Qeverisës. Po ashtu, shumë nga elementet e Programit i prezantova edhe para mediave në një takim të organizuar nga OJQ Fol.

Qeveria e ka aprovuar Programin javën e kaluar, ndërkaq gjatë kësaj jave, pasi të jetë përgatitur teknikisht, do t’i përcillet Kuvendit të Republikës së Kosovës për njoftim. Së bashku me Programin Qeverisës është përgatitur edhe Plani i implementimit, i cili do t’iu shërbej Kryeministrit dhe ministrive për të matë dhe kontrolluar performansën gjatë implementimit. Programi do të jetë publik për të gjithë të interesuarit.

Draft-programin e qeverisë mund ta lexoni duke klikuar në vegëzat më poshtë:

Draft-Programi-i-Qeverise-se-Kosoves-2015-1018-Pjesa-1

Draft-Programi-i-Qeverise-se-Kosoves-2015-1018-Pjesa-2

Draft-Programi-i-Qeverise-se-Kosoves-2015-1018-Pjesa-3