Prezencë e madhe e pluhurit saharian në Kosovë sot, qielli dhe dielli ndryshuan pamjen

Koncentrime të pluhurit saharian mbi rajonin tonë ka bërë që dielli të duket zbehtë në qiell.

Lajme

24/04/2022 20:07

Prishtina Weather ka shpërndarë disa fotografi Mendim Rugovës të bëra sot, shkruan lajmi.net.

Në postimin e ‘Prishtina Weather’ thuhet se gjatë perëndimit disku i diellit vërehet edhe me sy të lirë, ku dallohen njollat solare që këto javë kanë qenë më aktive.

“24.04.2022 – Koncentrime të pluhurit saharian janë shtrirë mbi rajon dhe vendin tonë gjatë ditës së sotme, që edhe i dhanë qiellit një pamje më të zbehtë, derisa gjatë perëndimit disku i diellit vërehet edhe me sy të lirë, ku dallohen edhe njollat solare, që në këto javë kanë qenë më aktive.”, thotë Prishtina Weather. /Lajmi.net/