‘Porsche’-ja për të cilën asnjëherë nuk e keni ditur se ekziston

17:28 | 15 Maj 2019

Kjo lloj veture nga kompania prodhuese e automobilave ‘Porsche’ është ndër më të vjetrat që ka mbijetuar ndonjëherë.

Bëhet fjalë për Porsche të tipit 64, prodhim i vitit 1939, të cilat prodhoheshin një dekadë përpara se kompania të themelohej, transmeton lajmi.net.

Dhe, tani “pjesa më e rëndësishme e mbijetuar përgjatë historisë së inxhinierisë dhe dizajnit të kompanisë ‘Porsche'” do dalë në ankand.

Tipi i tretë i modelit 64 është përdorur si një makinë familjare dhe është vonga Ferry dhe Ferdinand Porsche.

Porsche më i vjetër do të dalë në shitje në ankandin ‘Monterey Auctions’ më 15 gusht, ku pritet të arrijë shumën prej të paktën 20 milionë dollarë. /Lajmi.net/