Pitbulli gjigand që peshon 80kg

Njihuni me Hulk-un, pitbullin gjigand.

Fun

11/02/2015 16:52

Videoja e postuar në YouTube gjatë këtij muaji që shfaqë Hulk-un, pitbullin gjigand që peshon 80kg, ka marrë më shumë se 3 milionë shikime.

Ky është qeni më i madh në botë i racës Pit Bull, transmeton Lajmi.net.

Pitbulli i cili ka marrë nofkën “Hulk” është vetëm 17 muajsh dhe pronari i tij vret mendjen se sa do të bëhet ai kur t’i bëjë 2 apo 3 vjet.

Shikojeni videon: