Përfundon Kupa e Amerikës për Andujar

Portieri i Napolit që mbron ngjyrat e Argjentinës, Mario Andujar është lënduar dhe për të Kupa e Amerikës tashmë ka përfunduar.

Sport

22/06/2015 20:59

Portieri i Napolit, Mario Andujar ka pësuar një lëndim që do ta mbajë jashtë fushave për disa javë.

Dhe, në këtë mënyrë, Kupa e Amerikës për të tashmë ka përfunduar.

Ai duhet të rikthehet në shtëpi ku dhe do të merr dhe trajtimin e duhur për t’u rikuperuar nga ky lëndim.