Përdoruesit e Samsung-ut duhet të provojnë këtë veçori të re në WhatsApp

19:03 | 10 Prill 2019

WhatsApp po teston funksionin për të lejuar administratorët e grupeve që të kufizojnë mesazhet e përcjella shpesh në grupet e tyre.

Tipari nuk është vënë në dispozicion ende në fazën e zhvillimit deri më tani, transmeton lajmi.net.

WhatsApp ka ndërmarrë hapa për të frenuar përhapjen e lajmeve të rreme në platformën e saj për shumë kohë tani.

Në përditësimin beta të 2.19.97, aplikacioni i mesazheve në pronësi të Facebook po teston një veçori të re që do t’i lejojë administratorëve të grupit të ndalojnë “mesazhe të përhapura shpesh” që do të dërgoheshin në grup, raportoi WAbetainfo.

Raporti përmend se funksioni nuk është aktivizuar në versionin beta të aplikacionit ende siç është në fazën e zhvillimit.

Raporti përmendi se WhatsApp është duke testuar veçoritë në këtë version Android dhe se ende nuk ka gjetur aplikim në sistemin iOS. /Lajmi.net/