Të Infektuar: 71.908

Të Shëruar: 61.394

Të Vdekur: 1.634

Partia e Etem Arifit dorëzoi listën e kandidatëve për deputetë

18:19 | 16 Janar 2021

Partia e Ashkalinjve për Integrim ka dorëzuar listën e kandidatëve për deputetë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

Qazim Rrahmani nga kjo parti tha se janë të gatshëm për të garuar në zgjedhjet e jashtëzakonshme të 14 shkurtit.

I pyetur se a janë siguruar që të mos bëhen gabime si në rastin e Etem Arifit, ai tha se nuk ka qenë gabim i tij.

“Edhe në kohën e zotëri Arifit nuk ka qenë gabim i Partisë së Ashkalinjve për Integrim ka qenë gabimi institucioneve të cilat janë marrë me këtë punë. Nuk ka qenë gabim i PAI-së, por ka qenë gabim i organeve dhe institucioneve”, ka thënë ai.