“Parti Enver jemi gati kurdoherë”, Albin Kurti në siklet kur i del përpara një mërgimtar dhe emocionohet

Kryeminstri i vendit Albin Kurti, në një nga udhëtimet e tija, i ka ndodhur jo diçka e zakonshme. Në media ka dalë një video ku një qytetarë i del para Kurtit dhe e përshëndet me parullat komuniste me të cilat përshëndetej ish-diktatori shqiptar, Enver Hoxha, shkruan lajmi.net. “Parti Enver jemi gati kurdoherë”, ofshanë ai duke…

Fun

16/11/2023 22:49

Kryeminstri i vendit Albin Kurti, në një nga udhëtimet e tija, i ka ndodhur jo diçka e zakonshme.

Në media ka dalë një video ku një qytetarë i del para Kurtit dhe e përshëndet me parullat komuniste me të cilat përshëndetej ish-diktatori shqiptar, Enver Hoxha, shkruan lajmi.net.

“Parti Enver jemi gati kurdoherë”, ofshanë ai duke mbajtur grushtin në kokë përballë Kurtit.

Në fund qytetari e bënë edhe shqiponjën para syve të kryeministrit, ndërsa ai si i hutuar nxjerr telefonin dhe shikon në të.

Shpesh herë Kurti për veprimet e tija politike të “hekurta” është krahasuar me diktatorë të ndryshëm, ëprfshi edhe atë të Shqipërisë së dikurshme.

Kurti po ashtu nihet edhe për bindjet e tija të majta e kolektive, cilësi të cilat kishin edhe diktatorët më të egër që ka njoftë njerëzimi në shekullin e fundit./Lajmi.net

@fakteteim♬ Originalton – tiktoklive