Para dhe pas, këto janë transformimet gjigante të bëra nga berberët

14:29 | 6 Dhjetor 2021

Shumë njerëz shpezojnë orë të tëra për të pasur pamje të mirë.

Ata shkojnë në palestër, ushtrojnë, shkojnë në sallone bukurie, shkruan lajmi.net

Mirëpo ndonjëherë sekreti i një stili të përkryer mund të jetë thjeshtë një stil flokësh.

Pavarësisht se ndiheni njeri aventurier, serioz, klasik, prerja e duhur e flokëve tuaj mund të bëjë ndryshim thelbësor duke dhënë para jush njeriun që gjithmonë e keni kërkuar tek vetja.

Shikoni listën e transformimeve gjigante të këtyre burrave, para dhe pas shkuarjes tek berberi.

Zgjidhni për të preferuarin stil. /Lajmi.net/