Papa thërret për paqe në Siri e Ukrainë

13:31 | 16 Prill 2017

Papa Françesku u është drejtuar mijëra besimtarëve për me rastin e festës së Pashkëve.

Në fjalimin e tij, Papa Francesku ka bërë thirrje për paqe në Siri dhe Ukrainë në meshën e mbajtur në Vatikan.  Pas fjalimit ai është vozitur përmes turmës ku ka përshëndetur besimtarët e pranishëm.