Nxine ofertën që t’rehaton për sot e 700 dimra

ENG House është kompani që plotëson të gjitha nevojat për sistemet termoenergjetike.

Lajme

28/10/2020 09:56

Si lider në ofrimin e produkteve për klimatizim, ngrohje dhe ventilim, Eng House vjen me një super ofertë për të siguruar sistemin e ngrohjes për të gjithë dimrin, edhe në periudhë afatgjate.

Këtë vit mos e le t’iu mungojë asgjë, rahatohu për krejt dimrin, blej kaldajë me pelet dhe përfito GRATIS 10x radiatora në të gjithë shtëpinë.

Shtëpia e secilit nga ne ka nevojë për produkte të tilla, nxemje të vazhdueshme, klimatizim dhe ventilim më efikas, mirëmbajtje të duhur me sistem inovativ për ngrohje dhe ftohje. Duke marrë parasysh këtë fakt, ENG House vjen me ofertën që do të ju zgjasë për shumë vite, për të ju bërë ambientin më të rehatshëm, sigurisht me produkte që do t’iu kursejë energji.

Ngrohja, mirëmbajtja e rregullt e klimatizimit dhe ventilimi mund të ketë kosto të mëdha sidomos kur keni një hapësirë më të madhe. Pavarësisht se çfarë lloj sistemi keni, ju mund të kurseni dhe të rrisni rehatinë në shtëpi duke mirëmbajtur dhe azhurnuar ashtu siç duhet të gjitha sistemet.

Nga produktet inovative kompania ofron instalimin e të gjitha produkteve për ngrohje qendrore, klimatizim dhe ventilim nga ekipet profesionale, në bazë të standardeve europiane me garancion në të gjitha produktet. Mos harroni, një sistem i duhur dhe mirëmbajtja e rregullt do të jetë më efiçiente në vite afatgjatë.

Duke e marr parasysh se koha, kostoja dhe cilësia e produktit janë thelbësore, ENG House ofron 10x radiatora gratis duke blerë vetëm kaldajë me pelet.

Me ofertën që t’rehaton për sot e 700 dimra gjithqysh ma mirë të bjen.

 

ARTIKULL I SPONSORIZUAR