Nxënësit në Shqipëri, kalojnë lumin në ekskavator (Video)

Lajme

05/05/2016 08:20

Në fshatin Dobranj të Devollit, Shqipëri, nxënësit e kalojnë lumin me ekskavator. E kjo për shkak se në lumin që kalon andej, mungon një urë.

Ura, siç shihet në videon e mëposhtme, nuk duhet të jetë edhe aq e madhe, pasi që shtrati i lumit nuk është edhe aq i gjerë.

Mediat në Shqipëri kanë kritikuar premtimet e pambajtura të deputetit të kësaj zone si dhe të ministrit të financave në vend.

YouTube player