Nokia vjen me modelin X, konkurrentin e iPhone X!

Nokia X është shfaqur në internet. Në fotot e rrjedhura online është shumë e qartë se ky telefon është pas fronit të Apple iPhone X, por në një mënyrë të zgjuar.

Auto & Tek

30/04/2018 21:42

Nokia X, ose TA-1099, duket se u shfaq nga burime të shumëfishta në shumë foto që shfaqin celularin që ende nuk është paralajmëruar. Ndërsa paraqitjet tregojnë drejt një konkurrenti të iPhone X, disa specifika janë më shumë mesatare duke sugjeruar se Nokia dëshiron të nënvleftësojë Apple me një telefon që ofron shumë nga vlerat positive të iPhone X, minus çmimin 999 £.

Disa imazhe kanë kapur Nokia 7 Plus, disa Nokia 8 dhe disa kanë Nokia X në to. Pra, çfarë mbetet për tu pare është përfundimi i emrit.

Nokia X duket se ka një prapavijë prej qelqi, dy kamera të pasme dhe një blic LED. Ka gjithashtu diçka që duket të jetë USB-C.

Specifika të tjera si procesori dhe bateria mbeten për t’u parë. Nokia pritet të zbulojë Nokia X dhe datën e lëshimit më 16 maj.