Njerëzit janë mbështetur në dhi për t’i ndihmuar nga koronavirusi

14:01 | 25 Mars 2020

Me distancimin shoqëror në vend, shumë po ndjehen të izoluar dhe të mbingarkuar.

Kjo është arsyeja pse Creamery Farm Sunflower, një fermë me dhi Maine e cila gjithashtu ka ndodhur të ketë 54,000 ndjekës në YouTube, ka filluar një iniciativë të re për të provuar dhe lehtësuar disi disponimin, raporton “Indy100”, transmeton lajmi.net.

Videodo do të ketë gjithashtu disa minuta të qetë në fund, që shikuesit të përfshihen në meditim nëse dëshirojnë.

“Ka shumë pak që mund të bëj për të ndihmuar të gjithë ju atje me problemet shumë të vërteta që lindin me këtë situatë”, shkroi ajo nën ngarkimin e parë, të titulluar: “Një dashuri shënime nga dhitë”.

Dhe shikuesit duket se me të vërtetë i vlerësojnë azhurnimet ditore.

“Këto video janë një dhuratë e tillë. Faleminderit shumë për bërjen e tyre. Prania juaj është një mbështetje e tillë siç janë shoqëruesit e tjerë të kafshëve! Bekim për të gjithë ju në fermë!”, postoi një tjetër.

Shkencëtarët kanë zbuluar se niveli i stresit zvogëlohet me vetëm 10 minutat e kafshëve të qenve dhe maceve.

Dhe ndërsa shikoni dhi në YouTube nuk është krejt i njëjtë, duket se ka një efekt pozitiv, të paktën sipas vëzhguesve. /Lajmi.net/