Të Infektuar: 4931

Të Shëruar: 2267

Të Vdekur: 102

Një grua shndërron autobusin në një serrë

11:16 | 29 Maj 2020

Një grua nga Kanada krijon një serrë në autobusë.

Të ndërtosh një serrë në oborrin tuaj o lejon secilin që të kultivojnë perimet e tyre të preferuara dhe lulet, transmeton lajmi.net.

Kjo është një strukturë që prodhon ide mikroklimatike për kultivime. Ndërtimi i një serre mund të jetë një projekt i madh dhe mund të bëhet në një buxhet të ulët duke përdorur ide të ndryshme.

Serrat zakonisht janë të ndërtuara nga metali me xhama. Më pare të ndërtosh një serrë është rëndësishme të gjeni lokacionin e duhur, strukturën, duhet të studioni burimin e ujit.

Një grua nga Kanada e quajtur Doni Rae Franklin përdori një ide duke shfrytëzuar një autobus të vjetër të shkollës që ta shndërronte në një serrë.

Kjo ide ishte e mrekullueshme sepse autobusët janë të forte dhe të lire nga çdo serrë tjetër. Ajo hoqi të gjitha ulëset por dritaret janë akoma në përdorim që të hapen kur koha është më e nxehtë.

Ajo tani kultivon perimet e preferuara duke mos shpenzuar shumë para. /Lajmi.net/