“Nexhmedin Spahiu nuk ka doktoraturë“ – Mehmetaj: Studentët e AAB-së mund ta padisin për mashtrim

Gazetari Lirim Mehmetaj, thotë në Debatplus se Nexhmedin Spahiu ‘nuk ka doktorraturë’. ‘Nexhmedin Spahiu nuk ka doktoraturë’, ka thënë Mehmetaj teksa ka elaboruar në emision live CV-në e Spahiut. ‘Në Scopus nuk ka asgjë për Nexhmedin Spahiun’, ka thënë veç tjerash Nuk ka punime shkencore, AAB është kolegj, por është problem me pasë bartës të…

Lajme

29/02/2024 21:25

Gazetari Lirim Mehmetaj, thotë në Debatplus se Nexhmedin Spahiu ‘nuk ka doktorraturë’.

‘Nexhmedin Spahiu nuk ka doktoraturë’, ka thënë Mehmetaj teksa ka elaboruar në emision live CV-në e Spahiut.

‘Në Scopus nuk ka asgjë për Nexhmedin Spahiun’, ka thënë veç tjerash

Nuk ka punime shkencore, AAB është kolegj, por është problem me pasë bartës të landës një profesor që nuk ka doktoraturë’, tha Mehmetaj.

‘Shkova te Dukagjini, libra nuk ke, qekjo ‘Tendencat e Serbisë për coptimin e Kosovës’, ky u shku në Dukagjin edhe ka thanë merrne këtë libër, Universitetet kanë shtëpi botuese dhe vendosin nëse po dojnl me ta botu. Menzi e kam gjetë e parëndësishme. Nëse Central Europian University, nuk e ka publiku asnjëherë asnjë libër’, ka thënë vec tjerash Mehmetaj.