Nëse fjalëkalimi juaj është një nga këta, ndryshojeni menjëherë

Mark Zuckerberg ishte pre e sulmeve kibernetike të hakerave këtë javë, ku mesazhet e tyre u shfaqën në disa prej llogarive sociale të themeluesit të rrjetit social Facebook.

Fun

08/06/2016 23:20

 

Ata arritën të hynin në Twitter-in dhe në Pinterestin e Zuckerbergut, pasi pranuan se kishin zbuluar passworde-t e tij përmes të dhënave në Linkedln.

SplashData, një kompani menaxhimi fjalëkalimesh, ka publikuar një listë me 10 nga passworde-t më të përdorura në 2015. Nëse fjalëkalimi juaj është një nga këto, ndryshojeni:

  1. 123456
  2. password
  3. 12345678
  4. qwerty
  5. 12345
  6. 123456789
  7. football
  8. 1234
  9. 1234567
  10. baseball