Në dasmën e Leze Qenës kanë qenë të ftuar vetëm shtatë vetë! (Video)

Në emisionin LEMzA’ ku ishte e ftuar Leze Qena aktorja jonë e mirënjohur rrëfen shumë gjëra për jetën e saj private.

ShowBiz

22/11/2016 15:44

Ajo gjithashtu për herë të parë rrëfeu edhe për dasmën e saj.

Se çfarë dasme bëri, pse kishte të ftuar vetëm 7 vetë, dhe në çfarë kushte, kuptojeni përmes linkut në vazhdim.

YouTube player