Mustafa: Situata të përmirësohet me ndërhyrjen e Presidentes

Deputeti i PDK-së, Rrustem Mustafa ka ardhur në përfundim se situata ku ndodhemi, është mirë të zgjidhet vetëm me ndërhyrjen e Presidentes.

Lajme

20/10/2015 21:27

Ai ka thënë se na duhet besim në institucione, dhe është shprehur optimist, duke thënë se beson në shtetin.

Ja postimi i tij i plotë në facebook:

NORMALIZIMI I SHTETIT..!!

Duhet të mundohemi fortë për të ndërtuar kulturë tek qytetarët që kujdesin ndaj shefit(individit), ta shndërrojmë në kulturë kujdesi ndaj shtetit, duke mos mbetur pengë kujdesi i dëshirave individuale karshi zhvillimeve sistematike institucionale.

Situata politike në vend, është mirë të përmirësohet me ndërhyrjen e Presidentes, pa ardhur deri te nevoja e ndonjë ndërhyrje shtesë…

Na duhet besim në institucionet tona, dhe politika e vendit besoj ka prodhuar liderë që dinë ta bëjnë detyrën e vetë edhe pa ndërhyrje nga jashtë.