Moment i sikletshëm, dyert e trenit kapin pjesët intime të pasagjerit (Video)

Një pasagjer është përballur me një moment aspak të këndshëm kur dyert e trenit shtypën pjesët intime të djalit.

Fun

02/02/2016 13:18

Pamjet e filmuara tregojnë momentin kur djali qëndron shumë afër dyerve të trenit me ç’rast pjesët e tij intime ngecën në mesin e dyerve të mbyllyra.

Në sfond dëgjohej bërtima e tij nga dhimbjet që iu shkaktua nga ky incident, shkruan TheMirror, transmeton lajmi.net.

Ndërsa në mënyrë të dëshpëruar shihet se si tenton që t’i hap dyert përsëri.

Kur dyert hapen, ai largohet nga treni dhe kontrollon pjesët e tij gjenitale. Ngjarja ka ndodhur në Xhakarta të Indonezisë. /lajmi.net.

YouTube player