Të Infektuar: 58.399

Të Shëruar: 51.081

Të Vdekur: 1.466

‘Microsoft’ lëshon paralajmërim për përmirësimin e ri të ‘Windows 10’

17:17 | 21 Korrik 2019

Microsoft ka pasur disa paralajmërime në javët e fundit për një problem që po prek qindra milionë PC me sistem operativ ‘Windows 10’.

Fillimisht i supozuar nga Windows Latest dhe tashmë i konfirmuar nga Microsoft, kompania thotë për problemin ka filluar të shtyjë përdoruesit e Windows 10 që drejtojnë versionin popullor 1803 në në atë të 1903, transmeton lajmi.net.

Microsoft ka publikuar një dokument më të detajuar të asaj që do të ndodhë, duke shpjeguar se Windows 10 1803 nuk do të mbështetet që prej 12 nëntori, kështu që kompania është “duke filluar procesin e azhurnimit tani për Home dhe Pro editions për të siguruar kohë të mjaftueshme për një proces të qetë të përditësimit “.

Në mbrojtje të Microsoft-it, kompania bëri kërkesën me qëllim që të që “përditësimet mujore të ruajnë sigurinë e pajisjen dhe shëndetin e ekosistemit”. /Lajmi.net/