​Memli Krasniqi kujton heronjtë e rënë në Junik

Heronjtë Bekim Berisha, Elton Zherka, Bedri Shala e Përmet Vula i ka kujtuar sot në përvjetorin e rënies së tyre, kryetari i PDK Memli Krasniqi. Krasniqi në një postim në facebook ka shkruar se,vepra e këtyre heronjve të kombit, do të jetë përherë e mbuluar me lavdinë e përjetshme të historisë së lirisë së Kosovës.…

Lajme

10/08/2022 13:36

Heronjtë Bekim Berisha, Elton Zherka, Bedri Shala e Përmet Vula i ka kujtuar sot në përvjetorin e rënies së tyre, kryetari i PDK Memli Krasniqi.

Krasniqi në një postim në facebook ka shkruar se,vepra e këtyre heronjve të kombit, do të jetë përherë e mbuluar me lavdinë e përjetshme të historisë së lirisë së Kosovës.

“Sot, me nderimet më të larta kujtojmë heroin Bekim Berisha-Abeja dhe bashkëluftëtarët e tij, Bedri Shala, Elton Zherka dhe Përmet Vula, të cilët dhanë jetën më 10 gusht të vitit 1998 në Betejën e Junikut. Me përvojën e tij luftarake në Kroaci e Bosnje, “Abeja” u shqua për kontributin e tij të madh në luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, për çlirimin e atdheut. Vepra e këtyre heronjve të kombit, do të jetë përherë e mbuluar me lavdinë e përjetshme të historisë së lirisë së Kosovës!”, ka shkruar Krasniqi.