Mallra të firmave të njohura, dyqanet “Second Hand” të përhapura gjithandej në Kosovë

Dyqanet e dorës së dytë tashmë janë të njohura dhe parhapura me të madhe në Kosovës. Aty mund të gjinden mallra dhe materiale të markave të ndryshme të cilat çmimin real e kanë shumë më të shtrenjtë, shkruan Lajmi.net. Gazetarja e Lajmi.net, Rinë Haziri, e ka vizituar njërin nga këto dyqane ka ka parë produkte…

Fun

14/11/2023 17:32

Dyqanet e dorës së dytë tashmë janë të njohura dhe parhapura me të madhe në Kosovës.

Aty mund të gjinden mallra dhe materiale të markave të ndryshme të cilat çmimin real e kanë shumë më të shtrenjtë, shkruan Lajmi.net.

Gazetarja e Lajmi.net, Rinë Haziri, e ka vizituar njërin nga këto dyqane ka ka parë produkte të larmishme aty.

Për të parë se çka u gjet në këtë dyqan, klikoni në videon më poshtë: