Makina luksoze, elektrike Kineze

A është kjo makina më luksoze kineze që kemi par ndonjëherë.

Auto & Tek

03/08/2015 10:24

Youxia Ranger X ka një motor i cili prodhon 362 kuaj fuqi, kinezet janë duke kopjuar makinat më luksoze të prodhuesve nga mbar planeti, më heret është kopjuar Range Rover në Land Wind X7.

Tani shembulli i fundit është Youxia Ranger X, një sedan që duket pak a shumë si një Tesla Model S. Dhe po ashtu kjo makinë është elektrike.
Çmimi për Youxia Ranger X pritet fillimisht prej 32,000 dollar kur ajo të del në shitje në Kinë dhe tregjet e tjera, ndërsa tregu nuk do të përfshijë SHBA-në.
Ju mund ta shikoni videon e kësaj super makine.

YouTube player