Majlinda pyetet se kur do të pensionohet, kjo është përgjigja epike e kampiones

18:57 | 14 Gusht 2016

Majlinda Kelmendi nuk do të ndalet vetëm me një medalje të artë

Kampionia olimpike dëshiron më shumë medalje të arta. Ajo ka thënë se është në moshën më të mirë dhe se do të fitojë edhe shumë medalje të tjera gjatë karrierës.

“Pensionimin? Nuk kam arsye pse. Jam në formën më të mirë. Jam vetëm 25 vjeçare. Do t’i fitoj edhe shtatë medalje të arta”, ka thënë Majlinda në konferencën për media para shumë gazetarëve të pranishëm. /Express/