“Llugë” në rrugët e kryeqytetit, disa tela mund të preken edhe me dorë

Prishtina vazhdon të jetë qyteti me ekonominë më të zhvilluar dhe me numrin më të madh të banorëve. Në anën tjetër është një prej qyteteve me numërin më të madh të problemeve. Në një pjesë të qytetit telat e rrymës preken pothauajse me dorë dhe e rrezikojnë jetën e qytetarëve. Ndiqeni videon më poshtë:

Lajme

19/09/2023 11:19

Prishtina vazhdon të jetë qyteti me ekonominë më të zhvilluar dhe me numrin më të madh të banorëve.

Në anën tjetër është një prej qyteteve me numërin më të madh të problemeve.

Në një pjesë të qytetit telat e rrymës preken pothauajse me dorë dhe e rrezikojnë jetën e qytetarëve.

Ndiqeni videon më poshtë: