Të Infektuar: 1110

Të Shëruar: 843

Të Vdekur: 30

Lind fëmija i parë në izolim në Mbretërinë e Bashkuar

15:10 | 2 Prill 2020

Nëna lind fëmijën e parë në shtëpi nga izolimi i koronavirusit.

Një nënë ka treguar se si është të lindësh fëmijën e parë në shtëpi gjatë izolimit nga koronavirusi në Mbretërinë e Bashkuar, shkruan Metro, transmeton lajmi.net.

Kathryn Wanton u zgjua kur ndjeu rrjedhën e ujit të saj në orën 6 të mëngjesit.

Ajo filloi të ndjejë shtrëngime dhe burri i saj Robin bëri thirrje për një ambulancë në 8 të mëngjesit. Fëmija i lindur u quajt Heidi Astrid.

Robin preu kërthizën dhe pastaj nëna dhe fëmija u dërguan në Spitalin e Përgjithshëm të Rrethit Eastbourne. Heidi mendohet të jetë fëmija i parë i lindur në shtëpi në izolim. /Lajmi.net/