Letra që babi i shkroi vajzave para se të vdiste

Roland Volante, 74 vjeçar nga Liverpool pësoi një sulm në zemër teksa ishte vetëm në banesën e tij.

Fun

30/01/2016 03:48

Ai kishte telefonuar emergjencën mirëpo ajo ishte vonuar për një orë e gjysmë derisa erdhi, mirëpo Volante nuk kishte mundur t’ia dilte deri atëherë, transmeton Klan Kosova.

Momentet e fundit, Volante, i shpenzoi duke i shkruar një letër lamtumirëse vajzave të tij.

“Të dua Rita, të dua Deb, babi”, shkruhet në letrën e Volante.

Kur mjekët më në fund arritën, e gjetën të vdekur dhe pranë tij ishte edhe letra që ai e kishte shkruar në momentet e fundit të jetës.

Vdekja e tij ka ngritur reagime në sistemin e shëndetësisë sepse po fajësohet emergjenca që u vonua që Volante nuk ia doli.