Labi në janar dorëzon pasaportat, fton të gjithë në protesta kundër BE-së

Deputeti i AKR-së Labinot Tahiri, e ka shprehur mllefin e tij ndaj mosliberalizimit të vizave.

Lajme

04/12/2018 13:07

Tahiri ka deklaruar se nga 1 janari do të dorëzojë pasaportat e tij në polici, si atë të Kosovës, po ashtu edhe pasaportën e Shqipërisë që ia ka dhënë Presidenti Meta.

Ai ka ftuar OJQ-të dhe shoqatat studentore në protesta para zyrave të BE-së si shenjë revolti ndaj mbajtjes së kosovarëve të izoluar, duke shprehur gatishmëri që si deputet të jetë pjesë e këtyre protestave, shkruan media Fakti Ditor.